Посета делегације Мађарске државне опере из Будимпеште СНП-у

hunСрпско народно позориште посетила је данас, 23. маја делегација Мађарске државне опере из Будимпеште. Примили су их Вања Вученовић, помоћник управника за опште и правне послове, Александар Станков, директор Опере и Саша Сенковић, директор Технике.

Више информација

Kонференција за медије поводом премијере представе Моћни ренџери не плачу

snp-pressУ Српском народном позоришту, у среду, 16. маја, одржана је конференција за новинаре поводом премијере драмског комада Тијане Грумић Моћни ренџери не плачу и учешћа СНП-а на позоришном фестивалу 3. „Аплауз фест – Нови Сад“.

Више информација

Обавештење о изменама у јунском репертоару

blagajna- Отказано је гостовање представе Црна кутија, (БДП и БЕОАРТ, Београд), које је планирано за среду, 6. јуна на сцени „Пера Добриновић“, 19.30.

- Опера СНП-а Тоска, која је планирана за четвртак, 7. јуна, биће изведена наредног дана, у петак 8. јуна. Време и место извођења остају непромењени, сцена „Јован Ђорђевић“, 19.00.
Улазнице купљене за извођење 7. јуна важе за извођење 8. јуна.

Опера у јуну

toskaПетак, 8. јуна, Тоска, сцена „Јован Ђорђевић“, 19.00

Пучинијев оперски драгуљ, Тоска је на репертоару, последњи пут у сезони, у петак, 8. јуна. Као врхунско сценско дело Тоска је мешавина шарма и бруталности из којих се развија интрига драме љубави и љубоморе, пожуде и уцене, садизма и насиља, убиства и стрељања.
Више информација

ВРХ СТРАНЕ