У оквиру сарадње Српског народног позоришта и Народног позоришта из Београда, наша представа Здрав(о) живот(е)!/ High Life (режија Никола Завишић) гостује 11. октобра на сцени „Раша Плаовић“ у Народном позоришту из Београда, а НП Београд гостује у СНП-у са представом Неспоразум Албера Камија (режија Вељко Мићуновић) 4. октобра на сцени „Пера Добриновић“ с почетком у 19.30.

Драматичну комедију, чија је премијера била у СНП-у пре више од четири године (9. фебруара 2013) режирао је Никола Завишић. У основи овог комада Лија Мекдугала, канадског драмског писца млађе генерације, јесте прича о четворици момака, бивших затвореника, без посла, али „јаких на речима“ и сигурних у успех плана како да се брзо стекне новац који ће им обезбедити нов почетак. Играју: Игор Павловић (Дик), Иван Ђурић (Дони), Ненад Пећинар (Баг) и Марко Савић (Били).

Представа је гостовала и учествовала на фестивалима (Театар фест у Бањалуци 2013, Кикиндски позоришни фестивал 2013, Позоришни маратон у Сомбору 2014, Шабачко позориште 2014, НП Суботица, 2014, Ковински позоришни сусрети 2017. и другим позориштима). Извођена је 54. пута и до сада је видело 5 хиљада гледалаца.