Фото: М. Ползовић

Обавештавамо вас да је измењен недељни новембарски репертоар Српског народног позоришта, за период од 23. до 29. новембра:

за среду, 25. новембра, на сцени „Пера Добриновић“ с почетком у 19.00, одлаже се извођење драмске представе СНП-а МОЋНИ РЕНЏЕРИ НЕ ПЛАЧУ, по тексту Тијане Грумић. Представа ће бити изведена у новом термину, у суботу 28. новембра, на сцени „Пера Добриновић“, као матине, у 12.00.

за четвртак, 26. новембра, на сцени „Пера Добриновић“ с почетком у 19.00, одлаже се извођење гостујуће драмске представе КИСЕОНИК, по тексту Ивана Вирипајева, у режији Миље Мазарак (копродукција НП Сомбор, Академија уметности Нови Сад и КЦ Панчево), за нов термин у суботу, 5. децембра, на сцени „Пера Добриновић“, с почетком у 12.00.

за петак, 27. новембра, на сцени „Пера Добриновић“ с почетком у 19.00, отказује се извођење гостујуће представе KISS, комични мјузикл групе Alice in WonderBand, у продукцији „Отворени круг“, Нови Сад.

за суботу, 28. новембра, на сцени „Пера Добриновић“ с почетком у 19.00, отказује се извођење комедије ЛАЖА И ПАРАЛАЖА Ј. Ст. Поповића, а уместо те представе биће изведена драмска представа МОЋНИ РЕНЏЕРИ НЕ ПЛАЧУ, на сцени „Пера Добриновић“, с почетком у 12.00.

за суботу, 28. новембра, програм манифестације у СНП-у „Дани Милоша Црњанског 2020″, која је према планираном требало да буде одржана на Камерној сцени с почетком у 17.00, остаје за суботу, 28. новембра, али се мења сатница на 16.00, као и простор одржавања програма – Горњи фоаје сцене „Пера Добриновић“.

Измене у програму су настале због тешке епидемиолошке ситуације и ограничења радног времена до 18 часова.