Синоћ, 4. октобра 2020, затворено је 65. Стеријино позорје.

Додељене су награде међу којима је Српско народно позориште освојило пет награда:

Стеријина награда за оригиналну сценску музикуДРАШКО АЏИЋ у представи СМЕДЕРЕВО 1941. по тексту и у режији Ане Ђорђевић. Одлука је донета већином гласова

Стеријина награда за сценски говор АНСАМБЛ ПРЕДСТАВЕ КО ЈЕ УБИО ЏЕНИС ЏОПЛИН? Тијане Грумић, режија Соња Петровић, СНП и ОПЕНС Нови Сад. Одлука је донета једногласно.

Стеријина награда из Фонда „Дара Даринка Чаленић” за најбољу младу глумицуБОЈАНА МИЛАНОВИЋ за улогу у представи КО ЈЕ УБИО ЏЕНИС ЏОПЛИН? Тијане Грумић, режија Соња Петровић, СНП и ОПЕНС Нови Сад. Одлука је донета једногласно.

Награду публике 65. Стеријиног позорја за најбољу представу (просечна оцена 4,72) добило је остварење КО ЈЕ УБИО ЏЕНИС ЏОПЛИН? Тијане Грумић, режија Соња Петровић, СНП и ОПЕНС Нови Сад.

Једногласном одлуком Жирија у саставу Игор Бурић (председник), Нина Попов и Наташа Пејчић, Награда редакције новосадског листа „Дневник” за уметничко остварење додељује се БОЈАНИ МИЛАНОВИЋ за улогу у представи КО ЈЕ УБИО ЏЕНИС ЏОПЛИН? Тијане Грумић, режија Соња Петровић, СНП и ОПЕНС Нови Сад.