Објављено:
1653
прегледа

Фестивал студентског позоришта

6. децембра, Камерна сцена, 21.15
Синдром слатке крви, Дијана Карановић
Режија: Невена Мијатовић
Факултет драмских уметности, Београд

7. децембра, Камерна сцена, 21.00
Потпуни незнанци, Филипо Болоња
Режија: Дора Руждјак Подолски
Академија драмске умјетности, Загреб

8. децембра, Камерна сцена, 20.00
Блудни син, Чарлс Буковски
Режија: Даниел М. Шандор
Универзитет за позоришну уметност, Будимпешта

Опширније: Академија уметности Нови Сад

Подели