Фото: В. Величковић

У понедељак 27. новембра у 20.30 на Камерној сцени Српског народног позоришта биће изведена ПРЕМИЈЕРА нове драмске представе Поновно уједињење две Кореје. Према тексту француског аутора Жоела Помере, редитељ Игор Павловић на сцену поставља нетипично остварење у којем не постоји континуирана прича, већ се кроз низ неповезаних кратких сцена бавимо темом љубави и сложености овог појма.

Ово није комад о политици и односима две Кореје. Ово је комад који говори о односима међу људима, истражујући различита осећања у љубавним везама – наклоност, страст, оданост, саосећање, као и заблуде које доводе до разочарења, раздора, или пак фијаска. Од чега су сачињене везе међу људима и која је то нит која нас све веже?

У представи играју: Сања Микитишин, Јована Стипић Радошевић, Вишња Обрадовић, Ивана Панчић Добродолац, Аљоша Ђидић, Марко Савковић, Данило Миловановић и Милорад Капор.

Прва реприза је на репертоару сутрадан, 28. новембра у 18.00 на Камерној сцени. Остала извођења су 4. и 20. децембра. Улазнице за сва извођења су у продаји на Билетарници СНП-а.