Фото: Срђан Дорошки

8. април – ОТКАЗАНО
Деобе, премијера у Грачаници, НП Приштина – седиште у Грачаници


9. и 10. април
Деобе, премијере у Нишу, НП Ниш


24. и 25. април
Деобе, НП Ниш


27. април
Тартиф, НП Сомбор