Промоција књиге „Несумњива лица“ аутора Мирослава Радоњића, театролога, радио-драмског и позоришног критичара, биће одржана у Српском народном позоришту, у уторак, 31. марта, с почетком у 12 часова у доњем фоајеу сцене „Пера Добриновић“.

На промоцији ће говорити: проф. др Живко Поповић, проф. др Љубица Ристовски, др Светислав Јованов, др Зоран Максимовић и аутор.

Наслов књиге неминовно асоцира на гласовито дело Бранислава Нушића, али аутор у Постскриптуму објашњава да је ову синтагму изрекао први пут 1984. на скупу поводом обележавања 120-годишњице Нушићева рођења, организованом у Змајевим дечијим играма, а затим је три деценије касније на скупу Матице српске и Стеријиног позорја наслов његовог рада био „Нушић наш насушни или Несумњиво лице“. У књизи су сабрани студије, чланци и написи објављивани у дневним и позоришним листовима, публикацијама и часописима-зборницима радова са научних скупова и монографијама о појединим драмским уметницима и личностима чија је делатност била од непроцењивог значаја за рад и углед позоришта.

Књига је објављена у издању Позоришног музеја Војводине, 2019.