Фото: В. Величковић

KISS

комични акустични мјузикл

Kiss Musical Comedy

Редитељка: Вишња Обрадовић
Извођачи: Ана Врбашки и Марко Дињашки

Музички аранжмани/композиција: Alice in WonderBand
Дизајн звука: Горан Вујичин
Костимографкиња: Наташа Јовичић / Луткарт
Фризуре: Будислав Влајков / Beastic
Продукција: Отворени круг Нови Сад

Трајање представе: сат времена.

Премијерно изведена на Фестивалу уличних свирача у Новом Саду 2016. године. Представа је одиграна преко 50 пута у земљи и иностранству (Немачка, Аустрија, Француска, Италија, Турска, Црна Гора, Босна). Наступи на фестивалима: БЕЛЕФ, Арт Трема Фест, Милано клаун фестивал, Маунтин мјузик фест, Фестивал страних култура у Паризу, итд.

О ПРЕДСТАВИ: Kiss је комични акустични мјузикл. Прича о игри, флерту, зачикавању, надметању и, поврх свега, љубави између мушкараца и жена. Комичне сцене испреплетане занимљивим и новим аранжманима познатих песама „Смака“, Принса, „Битлса“, традиционалних балканских песама као и ауторских нумера самих извођача изведене су најједноставнијим средствима – само сопственим телом и гласом. Заносно славље тонова, ритма, плеса, глуме, акробатике у свом праоблику.

КРИТИКА: Чиста енергија – Петер Кес, Зидојче цајтунг
Изузетно гостовање
Публика у позоришту Мета Театар није се могла довољно наслушати и нагледати: Ана Врбашки и Марко Дињашки прославили су празник звука и ритма. Још једном се потврдило да је Мета Театар у Мозаху гарант за узбудљиве вечери. У гостима је био уметнички пар из Србије: Ана Врбашки и Марко Дињашки, већ 21 годину животни сапутници. Називају се Alice in WonderBand.