Фото: М. Миловић

TANGO IN RED MAJOR предвођен славним кореографом Густавом Русом, гостоваће 29. јуна у 20.00 у Српском народном позоришту, на сцени „Јован Ђорђевић“.

Tango in Red Major је савремени шоу, јучерашњег ритма и сутрашњих идеја, пун боја, лепоте, гламура и елеганције.

Густаво Русо, кореограф, стваралац, инспиративни пионир нове генерације уметника, заједно са Самантом Гарсија, користи танго као инструмент темељног преношења покрета и продукције, поново разоткривајући танго шоу на јединствен начин, одбацујући предубеђења и стереотипне каноне.

Трупа Tango in Red Major састоји се од двадесет изузетно талентованих и лепих уметника, посебно изабраних и вођених од стране првих плесача Густава Русоа и Саманте Гарсија. На бини је четрнаест плесача – најбољи плесачи из Буенос Аиреса, од којих су неки већ сарађивали са Густавом на светски познатом шоу Tango Seduccion. Они су познати, талентовани играчи, прави израз овог бесмртног плеса.

Оркестар Tango in Red Major ће вас на прелеп начин упознати са новим аранжманима неких од најчувенијих танго нумера али истовремено представити и нове.

Ово је магични и екстравагантни шоу, где уметност није само у начину плеса, већ и у начину на који је ова уметност представљена, надреалних сцена са саркастичним додиром данашњице. Није све измишљено, написано и отплесано.

TANGO IN RED MAJOR је величанствена и храбра визија танга који вас води на путовање кроз ову бескрајну уметност која одише страшћу и узаврелим емоцијама.

Организатор концерта: Арена Београд