Дани Украјине у СНП-у

dani-ukrajine-u-novom-saduУ Српском народном позоришту у недељу 21. и понедељак 22. маја на сцени „Јован Ђорђевић“ с почетком у 19 часова, одржаће се две манифестације у оквиру обележавања „Дана Украјине“:

- Плесно вече „Плесни вернисаж“ (културно-уметничка друштва из Куле, Руског Крстура, Сремске Митровице, Ђурђева, Новог Сада…) и

- Концерт музичке и хорске уметности под називом „Украјина позива у госте“ (хорови из Руског Крстура, Новог Сада, „Хармонија“, „Пасторала“, Лавовска филхармонија…).


Публика ће имати прилику да се боље упозна са украјинском културом и да ужива веома богатом програму. Улаз за оба дана је слободан, а сви заинтересовани за овај програм улазнице могу преузети на Билетарници СНП-а (радним данима од 10.00 до 19.00, суботом од 14.00 до 19.00 и недељом од 17.00 до 19.00).

Дани Украјине се обележавају од 16. до 23. маја низом манифестација и у установама културе (Матица српска, Културни центар Новог Сада, Студио М, Музеј Војводине, Историјски архив Новог Сада), као и на другим локацијама у нашем граду.

Дани Украјине у Србији

Дани Украјине у Србији

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ: