Омнибус опера СНП-а учествоваће на престижном оперском фестивалу „Armel“ у Будимпешти 1. јула, а  извешће се у театру „Thalia“ с почетком у 19 часова.

Гост је оперски солиста из Француске Ричард Рителман, који ће се појавити у улози Бена (опера Ђ. К. Менотија Телефон). Омнибус је режирала Ксенија Крнајски, диригент је Александар Којић.

Протагонисти су се одлично снашли у осмишљеној режији и као резултат настала је динамична и разиграна представа живог тока, уз готово филмски брзо смењивање кадрова и сцена, пружајући гледаоцима један упечатљив и богат позоришни доживљај. У солистичким улогама појављују се: Дарија Олајош Чизмић као Луси (Телефон), Јелена Кончар као Џералдина, Жељко Р. Андрић као Дејвид, Виолета Срећковић као Сали и Игор Ксионжик као Бил (Партији бриџа), затим, Данијела Јовановић као Хелена, Саша Штулић као Роберт, Горан Крнета као Доктор, Бранислав Цвијић као Репортер, Владимир Зорјан као Медицински радник и Бојан Раднов као Љубавник (Тамо и натраг П. Хиндемита). Учествује и 18 чланова Оркестра СНП-а, концертмајстор је Владимир Ћуковић. Сценски покрет је осмислила Андреја Кулешевић, сценографију Саша Сенковић, а костиме Мирјана Стојановић Маурич.